Het SCALE010 team

Wie zitten er achter SCALE010? Leer ons kennen!

Maudi

Organisator

Maudi Oerlemans

Mijn naam is Maudi, afgestudeerd Criminologe en vervolgens de switch gemaakt naar de ondernemerswereld. Met mijn bedrijf de Happy Fit Challenge motiveer en enthousiasmeer ik mensen voor een sportieve levensstijl door middel van outdoor training. Ik heb een community opgebouwd ik naast sportieve activiteiten, ook veel gezellige uitjes voor organiseer. Het doel is om niet alleen Fit maar vooral ook Happy te zijn. 

Ik word ook happy van het connecten met like minded mensen en vind het interessant om te zien wat anderen drijft. Iedere editie van SCALE010 mag ik weer bijzondere mensen ontmoeten, het geeft me super veel energie! Het plan is dan ook om nog vele toffe edities te gaan organiseren met ons team! 

Christine van der Velden

Even voorstellen, mijn naam is Christine van der Velden en ik ben fotografe voor SCALE010. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf ‘’Christine’s Moments’’ en leg ik veel prachtige bruidsparen, stelletjes en families vast. Daarnaast leg ik onder de naam ‘’Jouw Succes’’ bedrijven en ondernemers vast. 

Bij de eerste editie van SCALE010 was ik aanwezig en daarna niet meer weg te slaan 🙂 Het netwerken op een informele manier is zo gezellig en leuk. Je hebt de tijd om iedereen te leren kennen en gezellig na te borrelen. Het is inmiddels een gezellige familie die steeds meer aan het uitbreiden is. 

Naast het fotograferen ben ik graag aan het reizen op deze mooie wereld en bezoek ik graag mijn familie die niet om de hoek woont 😉

Christine

Fotografe

Ninarosa

Copywriter/designer/web developer

Ninarosa Juffermans

Mijn naam is Ninarosa en ik ben founder bij Denkfabriek Agency, waar we met z’n drietjes strategische websites bouwen. In mijn bedrijf doe ik de copywriting, bouw ik de websites en zorg ik ervoor dat alles in goede banen verloopt. We focussen op startende ondernemers en dan vooral creatievelingen, maar ook bedrijven die willen rebranden of alleen nieuwe teksten of brand identity willen zijn welkom. 

In de zomer van 2019 sloot ik mij als 3e lid bij het SCALE010 team aan. Ik had al vertrouwen in het concept voordat ik zelf een editie had meegemaakt! Het organiseren van SCALE010 geeft mij veel energie. We ontmoeten ontzettend inspirerende sprekers en gasten. Buiten dat vind ik het tof om de website te onderhouden en mee te denken over de groei van het concept.