Het SCALE010 team

Wie zitten er achter SCALE010? Leer ons kennen!

Maudi

Organisator

Maudi Oerlemans

Mijn naam is Maudi, afgestudeerd Criminologe en vervolgens de switch gemaakt naar de ondernemerswereld. Met mijn bedrijf de Happy Fit Challenge motiveer en enthousiasmeer ik mensen voor een sportieve levensstijl door middel van outdoor training. Ik heb een community opgebouwd ik naast sportieve activiteiten, ook veel gezellige uitjes voor organiseer. Het doel is om niet alleen Fit maar vooral ook Happy te zijn. 

Ik word ook happy van het connecten met like minded mensen en vind het interessant om te zien wat anderen drijft. Iedere editie van SCALE010 mag ik weer bijzondere mensen ontmoeten, het geeft me super veel energie! Het plan is dan ook om nog vele toffe edities te gaan organiseren met ons team! 

Marieke Zelisse

Ik ben Marieke Zelisse en heb inmiddels al meer dan 3 jaar mijn eigen bedrijf als fotograaf. Hiervoor heb ik fotografie gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam.

Ik vind het heel erg tof dat ik met fotografie van een moment een tastbare herinnering mag maken. Een moment kun je niet zomaar even terugspoelen maar door een foto neem je toch een kijkje terug. Ik doe dit met veel passie op onder andere bruiloften en evenementen. Dit doe ik natuurlijk ook heel graag bij de evenementen van SCALE010.

Daarnaast fotografeer ik ook waar jouw bedrijf op dit moment (voor) staat. Hierin is het belangrijk om altijd een menselijke touch toe te voegen.

Ik ben lid van de SCALE010 business club, en ik merk dat hier een vertrouwde sfeer hangt. Ik vind het tof om te connecten en sparren met mede ondernemers!

Marieke

Fotografe

Ninarosa

Copywriter/designer/web developer

Ninarosa Juffermans

Mijn naam is Ninarosa en ik ben founder bij Denkfabriek Agency, waar we met z’n drietjes strategische websites bouwen. In mijn bedrijf doe ik de copywriting, bouw ik de websites en zorg ik ervoor dat alles in goede banen verloopt. We focussen op startende ondernemers en dan vooral creatievelingen, maar ook bedrijven die willen rebranden of alleen nieuwe teksten of brand identity willen zijn welkom. 

In de zomer van 2019 sloot ik mij als 3e lid bij het SCALE010 team aan. Ik had al vertrouwen in het concept voordat ik zelf een editie had meegemaakt! Het organiseren van SCALE010 geeft mij veel energie. We ontmoeten ontzettend inspirerende sprekers en gasten. Buiten dat vind ik het tof om de website te onderhouden en mee te denken over de groei van het concept.