Business breakfast

De volgende editie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Thema: SEO

Spreekster: Rianne Verheijen

Datum: 24 december

Locatie: Industriegebouw Rotterdam

Kosten: €10

incl. koffie/thee/wat lekkers

Hoe kom ik hoger in Google? Wat is #SEO en hoe werkt het? Moet ík wat met SEO? Kan ik dat eigenlijk wel zelf? Allemaal vragen waar je persoonlijk antwoord op kunt krijgen! 
 
Vrijdag 24 december komt Rianne Verheijen van Online Tigers haar kennis met ons delen. Rianne neemt je mee in de jungle die SEO heet, oftewel beter gevonden worden in Google zodat klanten vanzelf naar je toe komen. Ze legt uit wat SEO is en laat zien hoe je zelf kunt checken hoe goed je het nu al doet in Google. Wil je ook tips specifiek voor jouw website? Geef dat aan bij de aanmelding, dan wordt jouw website als voorbeeld meegenomen in de presentatie. 
 
Rianne Verheijen is online strategie consultant en gespecialiseerd in SEO. Na 15 jaar in de online wereld, waarvan de laatste 5 jaar bij bol.com, heeft zij gekozen voor het ondernemerschap. Met haar brein voor cijfers adviseert zij organisaties en ondernemers hoe ze meer omzet kunnen halen uit hun website of webshop. Door meer bezoekers naar de website te trekken en door van bezoekers ook klanten te maken. Ze doet dat als consultant voor grotere organisaties maar deelt ook graag haar kennis met ZZP’ers. Haar trainingen, workshops en inspiratiesessies zijn altijd heel praktisch, je kunt er na afloop direct mee aan de slag. Wil je online alvast connecten met Rianne, dat kan het beste via Linkedin.

Inschrijf formulier business breakfast

6 + 8 =