Programma

Elk event proberen we weer die perfecte balans te vinden tussen informatief en gezellig. Tussen nuttig en leuk. En elke keer weer proberen we het programma herkenbaar maar toch weer bijzonder te maken.

Programma 14 januari

7.30-7.40: Welkomswoord

Wat houdt SCALE010 eigenlijk in, welke ondernemers zitten er achter en waarom zijn wij dit gestart? We leggen kort wat uit over het concept en vertellen daarna hoe de ochtend eruit gaat zien.

7.40-8.10: Presentatie #1 – Lucas den Hollander (NLP & mindset expert) over hoe jouw zelfbeeld jouw leven als ondernemer

Lucas den Hollander is NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en mindset expert. Hij geeft coaching waarin hij dit overbrengt. In deze talk geeft hij een NLP kijk op mindset, met als focus welke invloed zelfbeeld op jouw succes als ondernemer heeft.

8.10-8.30: Start 1e ronde speeddaten

Tijdens het speeddaten maak je op een leuke en laagdrempelige manier kennis met de andere aanwezigen. 

8.30-9.00: Presentatie #2 - Nira Kharagjitsing (positive life coach & trainer) over geluk als eigen creatie

Vorig jaar is Nira haar eigen onderneming ‘Positive Life Coaching & Training’ begonnen, waarin ze mensen coacht en traint met behulp van positieve psychologie. Ook deelt ze korte coachvideo’s met kennis vanuit de positieve psychologie en oosterse filosofie op haar YouTube kanaal ‘Positive Life TV’.

Deze ochtend legt ze uit hoe geluk je eigen creatie kan zijn door antwoord te geven op vragen als: Wat is geluk en vooral wat is geluk op langere termijn? Wat of wie heb je nodig voor dit geluk op langere termijn? Wat heeft je mindset te maken met geluk? Kan je dit geluksgevoel behouden?

9.00-9.10: Korte afsluiting

Het is tijd om deze productieve ochtend af te sluiten. Wissel virtuele visitekaartjes uit, stel je laatste vragen en drink een dubbele espresso op een energiek begin van de dag.

De eerstvolgende SCALE

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het is bijna zo ver!

Ben jij erbij?

Het SCALE team

Maak kennis met de organisatie achter het nieuwe netwerk event van Rotterdam.

Sophie Oelrich

Fotografe

Eigenaresse Sophie Oelrich fotografie

info@sophieoelrich.com

Maudi Oerlemans

Organisator

Eigenaresse De Happy Fit Challenge

info@dehappyfitchallenge.nl

Ninarosa Juffermans

Copywriter/designer/web developer

Founder & CEO Denkfabriek Agency

ninarosa@denkfabriek.agency