SCALE #1

23 mei

Voor onze allereerste editie hadden we nog geen thema, maar wél twee inspirerende sprekers, twee speeddate rondes, heerlijke hapjes en natuurlijk een gezellige en nuttige borrel achteraf.

Lees hier meer over de sprekers, het programma en natuurlijk de ervaringen van de SCALErs.

De allereerste SCALE!

We legden de lat meteen hoog met twee ervaren sprekers.

Omirwais Mehrab

Doorgroeien als ondernemer: van stofzuigen in de sportschool naar internationale seminars.

“Dit is wat ik nodig had!

Toen ik twee jaar geleden begon als fotografe wist ik dat ik moest gaan netwerken, zowel voor mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Mijn kantoor is gevestigd in Bleiswijk, een dorp waar weinig tot niet genetwerkt wordt. Toen ik mijn eerste netwerk evenement in Berkel had gevonden, ging er een wereld voor mij open. Toch miste ik iets.. De jonge, energieke ondernemers, die kwam ik nauwelijks tegen. 
Via Instagram kwam ik in contact met Maudi, zij vertelde over Scale 010, ik was gelijk enthousiast en was de eerst volgende bijeenkomst erbij.
Een jong, creatief en toegankelijk netwerk, I love it!

Sinds dien ben ik er elke keer bij en ontmoet ik mooie nieuwe connecties waarmee ik fijne samenwerkingen aan ben gegaan.

Zeker een aanrader!”

Linda Straathof

LinStra Fotografie

Birgit van der Heide

Winnares VIVA400 & onderneemster: groei en personal branding.

Een groot succes!

Na deze eerste editie wisten we het zeker: dit willen we vaker gaan doen! We versoepelden de tijden een beetje, begonnen in thema’s te denken en verbreedden zelf ons netwerk – wat SCALE010 weer ten goede kwam.

aanwezigen

nieuwe klanten