SCALE #5

16 februari

De allereerste editie van 2020 was meteen de enige live versie van Q1 en Q2 vanwege de lockdown. Gelukkig hebben we genoeg ‘food for thought’ gekregen van twee inspirerende ondernemers & werd er weer druk genetwerkt!

Thema: finance

Uit onze enquête bleek dat jullie behoefte hadden aan een SCALE010 gewijd aan financiën. We merkten ook uit de gesprekken dat er veel vragen waren over finance, in de breedste zin van het woord. Daarom nodigden we twee finance experts uit. Allebei met een andere achtergrond maar beide met een interessant verhaal.

Petrine van Olst

Als founder van c r e d i f i t helpt Petrine bedrijven om uit de financiële problemen te komen. Tijdens deze SCALE010 legde ze aan de hand van een duidelijk voorbeeld uit hoe je kunt voorkomen dat je financieel in de knoei komt.

Mike Kemperman

Als boekhouder voor ZZP-ers weet Mike als geen ander waar je op moet letten bij het indienen van je belastingaangifte. Op deze avond vertelde hij specifiek over de verschillende zakelijke kosten en de kleine ondernemersregeling (KOR) die in 2020 van start ging.

“Scale is een supergezellig, kleinschalig, waardevol netwerkevent. Ik ben er bijna elke keer bij aanwezig geweest en heb er zoveel leuke contacten uitgehaald. Interessante sprekers op een leuke locatie.”

Lora Stokkel

Social media marketeer, Pretty Lion

Nieuw team

Helaas nam na deze editie fotografe Sophie afscheid van het SCALE010 team. Zij heeft het evenement samen met Maudi opgezet, maar heeft besloten uit het team te stappen vanwege de groei van haar bedrijf en buitenlandse ambities. Onze nieuwe fotografie is Christine van der Velden, die jullie misschien wel hebben ontmoet tijdens een van de evenementen!

aanwezigen

nieuwe klanten