SCALE #6

13 augustus

Yes, we mochten weer! Volledig coronaproof met 1,5 meter afstand organiseerden we de eerste SCALE010 sinds de lockdown. Vanwege alle maatregelen was het niet zo druk als gebruikelijk, maar de inhoud en waarde werd daar niet minder op.

Thema: personal branding

We speurden ons netwerk naar af naar experts op het gebied van personal branding en hebben die zeker gevonden. Zo hadden we een business branding strateeg en contentmarketeer die presentaties gaven.

Safiya Slimani

Safiya Slimani is Personal Brand expert en helpt ondernemers en bedrijven bij het claimen van een opvallende positie in de markt. Zij vertelde wat de beste Personal Brand strategie is voor 2020/2021 en hoe jij jouw brand toekomstbestendig maakt.

Lotte de Man

Lotte de Man werkt als contentmarketeer en spreken bij Virtuele Helden, een creatief bureau met als motto: ‘online marketing en websites met spierballen’. Tijdens deze editie van SCALE010 vertelde ze hoe persoonlijke profiel op LinkedIn een echte lead generator kan worden.

Via via kwam ik bij SCALE010 terecht. Ik wist niet zeker of het iets voor mij was aangezien ik geen freelancer ben maar ik vond het ontzettend nuttig. De tips over LinkedIn marketing zijn inmiddels geintegreerd in ons marketingplan. Tijdens het speeddaten heb ik mijn elevator pitch ook goed kunnen oefenen, wat op andere evenementen en gelegenheden al goed te pas is gekomen. De sfeer was goed en ik heb er meerdere connecties uit gehaald.”

Chris Dickhaut

CCO, Lime Networks

Het nieuwe team

Christine maakte tijdens deze editie de eerste keer foto’s voor SCALE010! Wat zijn we ontzettend blij met haar in het team 🙂

aanwezigen

nieuwe klanten