SCALE #7

29 juli

Yes, eindelijk mochten we weer! Nadat we vorig jaar één live editie na de uitbraak van COVID19 konden doen, hadden we in juli ein-de-lijk weer een live editie bij de CultureHub. Voor veel Business Club members was dit ook de eerste keer dat ze elkaar live ontmoetten. De sfeer zat er dan ook goed in en het was geweldig om weer even ‘echt’ te connecten.

Thema: business development

We combineerden twee krachtige thema’s: een bedrijf uitbouwen/laten groeien en social media. Zo focuste het social media stukje ook weer op business development. Het draaide allemaal om het organisch en gezond laten groeien van een bedrijf en wat daar allemaal bij komt kijken.

Marco Roos

Ondernemerschap is niet nieuw voor Marco Roos. Tijdens zijn presentatie nam hij ons mee op zijn journey als ondernemer. Hij vertelde over zijn groei wereldwijd, wat hij allemaal tegenkwam, welke fuck-ups hij heeft gemaakt en punten waar je rekening mee moet houden als je wilt groeien als ondernemer of bedrijf.

Valerie Josie

Social media is voor Valerie de allerbeste manier om bedrijven te laten groeien. In haar talk gaf ze ons inzicht in haar reis als ondernemer – zowel bij haar spirituele bedrijf De Zweefteef als haar social media agency Josie’s Agency. Ze vertelde tips en tricks over het strategisch inzetten van social media om jouw business te laten groeien en gebruikte hierbij ook praktische voorbeelden en tips.

“Scale is een supergezellig, kleinschalig, waardevol netwerkevent. Ik ben er bijna elke keer bij aanwezig geweest en heb er zoveel leuke contacten uitgehaald. Interessante sprekers op een leuke locatie.”
Lora Stokkel

Social media marketeer, Pretty Lion

Welkom, Marieke!

Onze nieuwe fotografe Marieke kwam dit keer voor het eerst fotograferen bij SCALE010. Het was een zwoele zomeravond met prachtig licht en het was heel fijn om weer wat mooie sfeerbeelden te kunnen schieten. We kijken uit naar alle prachtige foto’s die Marieke gaat maken en welkomen haar van harte in het team!

aanwezigen

nieuwe klanten