SCALE #8

14 oktober

Yesss, deze herfst was het weer tijd voor een nieuwe editie!

Lees op deze pagina meer over de sprekers en de verdere invulling van de avond.

Thema: finance

Deze editie stond in het thema van financiële groei en vrijheid. We nodigden twee sprekers uit die expert zijn op dit gebied.

Willem Zelisse

Willem vertelde over de mogelijkheden van beleggen. Zo legde hij het een en ander uit over crypto, maar ook over investeren in vastgoed.

 

Hij deelde zijn visie op beleggen, de basics over de platformen en praktische tips.

“Wat een energy boost! Ik was op zoek naar een zakelijk netwerk met 2 criteria: 1) waar je jezelf kan zijn en prettig voelt, 2) in Rotterdam.

Wat was ik blij verrast na de eerste bijeenkomst! Leuke, enthousiaste mensen, allemaal met een positieve vibe en drive om zich te ontwikkelen op zakelijk gebied. Het is elke keer net een warm ondernemersbad: vol energie naar huis door alle interessante gesprekken en support.

 

Keeps you going on!”

Maudi Bernadina

MGB Creations

Bastiaan Breugem

Bastiaan vertelde over de verschillende manieren van financieren en verstrekkers.

Zo vertelde hij over financieringen via de bank en crowdfunding maar deelde hij ook over de voorbereidingen die je moet treffen als je op zoek bent naar een financiering.

Hulpvragen in plaats van speeddaten

Vanwege de COVID-19 maatregelen was het groepje niet zo groot, maar het was weer een informatieve en nuttige avond, waarin we het speeddaten vervingen voor het bespreken van verschillende hulpvragen van de aanwezigen.

aanwezigen

nieuwe klanten